Til kosmetologer


Kosmetolog er en meget vigtig skønhedsindustrispecialist, der er ansvarlig for hudens skønhed og sundhed. Kosmetologer skal, som ethvert andet erhverv, skræddersy deres arbejdsmiljø til de særlige forhold i deres job, så de kan yde professionelle tjenester, såvel som kunderne og mesteren føler sig godt tilpas. Der er mange forskellige komponenter i salonen, der udgør en kosmetologs arbejdsplads. De er begge specialiserede møbler, udstyr og forskellige værktøjer.

Alt, hvad kosmetologer har brug for på arbejdet, kan findes og købes i Salonline-butikken - både online og i vores butiks-lager i Riga. Salonline er en direkte distributør af professionel hårkosmetik, mærkeprodukter og salonudstyr i de baltiske lande. Sortimentet omfatter også alt nødvendigt salonudstyr til kosmetologer.

Vi tilbyder højkvalitets kosmetologsofaer, vogne til at placere alle de værktøjer og værktøjer, der er nødvendige for kosmetologernes arbejde, samt komfortable mesterstole. Salonline-serien af produkter omfatter en række værktøjer til kosmetologens arbejde - krops- og ansigtsudstyr, vapazoner, lampelinser. Håndklædevarmere og sterilisatorer er tilgængelige for rengøring og orden på arbejdspladsen.

Alle varerne opfylder de højeste kvalitetsstandarder, fordi Salonline samarbejder med pålidelige og genkendelige producenter. Salonlines salonudstyr til kosmetologer vil holde længe og pålideligt og vil være nemt at vedligeholde.Filtrér efter

Technical products
Kategorier
more... less
Fabrikant
more... less
Brug
more... less
Produkttype
Bind
Diameter
Materiale
Ejendomme
Funktioner
more... less
Hudtype
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.