Til massage


De positive og forskelligartede virkninger af massage på den menneskelige krop og sind har længe været kendt. At slappe af i hænderne på en professionel massør kan i høj grad forbedre sundhed og velvære. Derfor er massage altid en krævende service i saloner, hvor kunderne går ikke kun for deres ydre skønhed, men også for deres fysiske og følelsesmæssige velvære.

Specialudstyr og møbler er påkrævet til en massagearbejdsplads. Alt, hvad der er nødvendigt for massage og dets tjenester, kan findes og købes i Salonline-butikken - både online og i vores butikslager i Riga. Salonline er en direkte distributør af professionel kosmetik, mærkeprodukter og salonudstyr i de baltiske lande. Sortimentet omfatter også alt det nødvendige massageudstyr til salonen.

Salonline tilbyder professionelle og funktionelle massageborde og sofaer samt massageapparater til kroppen. Der er sofaer med både manuel og elektrisk justeringsfunktion. For særlig kundebekvemmelighed er det også muligt at købe en sofa med varmefunktion.

For at give kabinens kunder en bred vifte af kvalitetsmassagetjenester, er det også muligt at købe et sæt varme massagesten, der indeholder 54 polerede basaltsten af høj kvalitet. Sæt til helkropsmassage inklusive ryg, ben, hoved og fødder.

Alle produkter, der tilbydes af Salonline, opfylder de højeste kvalitetsstandarder, fordi vi arbejder med pålidelige producenter. Salonudstyr til massage vil vare længe og pålideligt og vil være nemt at vedligeholde.Filtrér efter

Technical products
Kategorier
Fabrikant
more... less
Materiale
Funktioner
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.