For makeupartister


Visualist eller make-up mester er en sand tryllekunstner, der kan se og fremhæve sine unikke træk hos hver klient. Makeupartisten laver en makeup, der passer til enhver livssituation - hverdag, aften eller dagtid, til særlige dage som bryllupper. Den besøgende kender de nyeste trends i makeup-industrien, bruger professionel kosmetik og værktøjer til at opnå de bedste resultater.

Skønhedssalon er ikke tænkelig uden tjenester fra en makeupartist. Der skal stilles specialiseret professionelt udstyr til rådighed for at gøre en arbejdsplads egnet til makeupartister. Alt, hvad der er nødvendigt for at lave en billedkunstnertjeneste, kan findes og købes i Salonline-butikken - både online og i vores butikslager i Riga. Salonline er en direkte distributør af professionel kosmetik, mærkeprodukter og salonudstyr i de baltiske lande. Sortimentet omfatter også alt det nødvendige interiørudstyr til makeupartister.

Salonline-serien omfatter professionelle og funktionelle make-up stole - holdbare, aluminium, foldbare, nemme at bære og transportable. Det vil være et uundværligt værktøj for kvaliteten af den besøgende at udføre sit arbejde ikke kun i interiøret, men også et hvilket som helst andet sted.

Vi tilbyder selvfølgelig også kufferter til professionelle makeupartister. Etuiet kommer med lys og spejl. Kufferten er desuden udstyret med hjul og 4 justerbare ben for at give den besøgende maksimal komfort og ergonomi under arbejdsprocessen. Salonudstyret til billedkunstneren holder længe.Filtrér efter

Technical products
Kategorier
Fabrikant
more... less
Diameter
Funktioner
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus

Mēs izmantojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un analizētu mūsu datplūsmu. Informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu vietni, mēs arī kopīgojam ar saviem sociālās saziņas līdzekļu, reklamēšanas un analīzes partneriem, kuri to var apvienot ar citu informāciju, ko viņiem sniedzat vai ko viņi apkopo, kad lietojat viņu pakalpojumus. Sīkāka informācija par sīkdatnēm skatīt šeit.